Acvariul din Antalya, Turcia

Cel mai mare tunel dintr-un acvariu din lume se afla in Antalya Aquarium. Aici veti gasi povesti din toata lumea alaturi de magia lumii subacvatice sau puteti innota cu rechini si pisici de mare, care nu prezinta nici un pericol pentru oameni.
Fiind unul dintre cele mai mari acvarii din lume, Antalya Aquarium ofera inspira?ie, divertisment si educatie, toate in acelasi loc, prin mai mult de patruzeci de exponate, urmate de cel mai mare tunel subacvatic din lume masurand 131 de metri lungime si 3 metri latime.Acvariul din Antalya 2

Decorarea acvariului principal a fost facuta de Benedetti, celebrul sculptor italian in Africa de Sud. Decorul, care include un avion de dimensiuni reale, epave de vapoare si submarine, fiind cel mai mare decor de corali din lume.

Acvariul din Antalya
In plus, in cadrul aceluiasi complex se afla Snow World, cu o suprafata de 1500 m2 este cel mai mare loc ce folosind zapada adevarata, care este generata in timpul noptii. Aici veti gasi igluuri, casa lui Mos Craciun si cafenele. In timp ce temperaturile din exterior poate ajunge la 40 ° C sau mai mult temperatura din interior va ramane constant la -5 ° C. Vizitatorii se vor bucura de zapada reala prin purtarea unor haine speciale de izolare care le sunt atribuite la intrare.

Localizare pe harta:

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.