Centrul de Schi și Agrement Bogdan

Centrul de Schi și Agrement Bogdan se află la o altitudine de 1200 metri, între comuna Praid și Pasul Bucin, la KM 15. Platoul Bogdan, situat într-un peisaj de munte extrem de frumos, asigură o oportunitate incredibilă pentru vizitatori de a descoperi frumusețile naturii. Peisajul pitoresc, munții și pădurea, aerul proaspăt și parfumul coniferelor ademenesc vizitatorii doritori să se relaxeze sau să facă sport.

Datorită oportunităților vaste, Centrul de Schi și Agrement Bogdan este un loc excelent pentru practicarea sporturilor de iarnă, pentru excursii dar și pentru alte activități de timp liber. Pârtia Bogdan este un loc ideal pentru iubitorii sporturilor de iarnă de a petrece un sezon de schi excelent. În restul anului turiștii pot beneficia de facilitățile Cabanei Bogdan și pot descoperi împrejurimile acesteia.

Centrul de Schi și Agrement Bogdan este un loc ideal nu numai pentru organizarea tabereleor pentru copii, dar și pentru a petrece timp util și clipe de neuitat cu familia, cu cercul de prieteni sau colegi, deoarece este recomandat și pentru grupuri organizate.

Pârtiile de Schi Bogdan

  • Telefon: 0731 699 405
  • E-mail: office[at]schi-bogdan.ro

Program:

  • Vineri, Sâmbătă, Duminică : 10-17
  • Telefon: 0731 699 405, 0735 553 135, 0722 304 566
  • E-mail: [email protected]

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.