Water Park Otopeni

Water Park Otopeni s-a deschis din anul 2004 si isi continua activitatea an de an, sezon de sezon si intruneste toate conditiile pentru a prezenta un adevarat complex de distractie destinat sezonului de vara.

Orasul distractiei fara sfarsit se intinde pe o suprafata de 40.000 mp si are capacitatea de 5000 de persoane. In interiorul parcului se regasesc 10 piscine, 1 rau care inconjoara “Muntele distractiei”, 30 de tobogane cu apa avand o lungime totala de 1170 metri, sezlonguri, umbrele, colaci, teren de volei si fotbal pe nisip toate puse la dispozitia dumneavoastra gratuit.Water Park Otopeni

Water Park prezinta o tematica deosebita fiecarei zone din parc: zona copiiilor, zona adultilor, zona food & beverage, zona VIP, zonele sportive.

Daca sunteti iubitori de sport va punem la dispozitie un teren de tenis si teren de fotbal sintetic amenajate dupa ultimele standarde.

Complexul utilizeaza cea mai avansata tehnologie de tratare a apei din piscine, cuprinzand un sistem performant de filtrare si tratare, ce presupune folosirea echipamentelor de ultima generatie, dotate cu microprocesoare care transmit pompelor dozatoare valoarea optima de substanta necesara dozarii. In acest mod, valorile optime nu sunt depasite niciodata, obtinandu-se o apa perfect curata. In plus se mai utilizeaza si o tehnologie de filtrare cu nisip quartz pentru mentinerea calitatii apei in parametrii normali.

Adresa web: www.waterpark.ro
Atractii: tobogane, extra activitati, servicii
Locatie: Calea Bucurestilor 255a, Otopeni, Ilfov
Orar: 9:30-20 zilnic – in functie de sezon
Pret informativ: 30-50 lei
Observatii: Aceste detalii au caracter aproximativ. Pentru date la zi vizitati site-ul parcului.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.