Plaja Platis Gialos

Plaja Platys Gialos este o prelungire a plajei Makrys Gialos, dar este mai putin populara si mai linistita. La aproximativ 1 km distanta de satul Lassi gasiti plaja Platis Gialos, o plaja despre care se spune ca este mai frumoasa decat plaja Makris Gialos, din imediata apropiere. 

Datorita vegetatiei abundente, formata in special din pini, este considerata de multi turisti cea mai frumoasa parte a Rivierei

Accesul pe plaja se face un pic mai jos de White Rocks Hotel, pe vechiul drum, printr-o poarta care cu ceva timp in urma bloca accesul turistilor la plaja.  Daca mergeti cu o masina, gasiti si un mic loc de parcare, dar care este neincapator in sezonul de varf, dar puteti parca masina si undeva pe drumul principal si sa mergeti pe jos de la Lassi.

Pe plaja Platis Gialos aveti acces la bar si dusuri, se pot inchiria sezlonguri si umbrele. Daca aglomeratia prea mare te deranjeaza, poti sa te faci plaja pe limba de nisip numita Tourkopodaro (piciorul turcului) ce se gaseste in stanga plajei Platis Gialos si sa te bucuri de splendidul peisaj de pe coasta de vest unde se afla localizat Lixouri!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.