Regiunea de schi Steinplatte, Austria

Statiunea dispune de 42 km de partii de toate nivelele de dificultate. Waidring Steinplatte se situeaza la intalnirea regiunilor Salzburg si Tirol si apropae de granita cu Germania. Schiorii sunt asteptati de la inceputul noiembriei pana la sfarsitului lui aprilie. Datorita faptului ca statiunea se situeaza intre 1100 – 1900 m este una dintre cele mai sigure statiuni din punct de vedere a stratului de zapada excelente. steinplatte-waidring-piste-map-large

Partiile sunt deservite de 12 instalatii de transport pe cablu moderne: 1 teleschiu, 9 telescaune si 2 telecabine.

Reit im Winkl si satele din imprejurimi sunt renumite intre iubitorii schiului de fond si nordic walking. Deasemenea si snowboarderii sunt asteptati cu partii amenajate de diferite nivele de dificultati. De exemplu la Ruhpolding este amenajat o partie dedicata strict snowboarderilor. Alpii Chiemgau ofera o experienta unica fanii sporturilor extreme. Cel mai frumos varf din aceasta zona este varful Jenner cu o altitudine de 1874 m unde se regaseste una dintre cele mai inalte tunuri de ice climbing.

Dupa o za plina de miscare schiorii sunt asteptati la Rossalm Hutte cu crenvusti si bere bavariana. Deasemenea cei interesati pot incerca o aventura unde pot costrui iglu din gheata si dupa ce au terminat construirea pot dormi 1 noapte in cort. Alte activitati relaxante: plimbare cu sanie trase de cai, patinoar pe lacuri inghetate din zona, sanius (cea mai lunga partie de sanius din zona este de 4 km).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.