Locuri bizare din Romania – Cararea care te face sa dispari

Un alt fenomen straniu, ba chiar periculos, se spune ca ar fi undeva in Bucegi, pe o carare…

Despre Muntii Bucegi circula o multitudine de legende. Mutele Kogayon, asa cum se spune ca il denumeau dacii, este plin de mistere si inca mai suscita interesul curiosilor sau al cercetatorilor. Dincolo de campurile energetice bizare care strabat acest masiv muntos, se vorbeste si de fenomene cu caracter paranormal. Unul dintre cele mai bizare poate chiar periculoase fenomeneparanormale din zona Bucegilor este cararea ireala.

Daca se merge pe Valea Jepilor Mici, se poate ajunge in zona unde se petrece acest fenomen ciudat. Este vorba de o carare ce apare in mod bizar, dar nu exista in realitate. Se formeaza in anumite conditii, inca necunoscute, aparand paralel cu cararea adevarata. Este mica, masurand in jur deaproximativ 20 de centimetri. Daca cumva cel ce paseste pe acolo paraseste cararea adevarata si ajunge sa mearga pe cea ireala dispare pentru totdeauna.jepii_mici_bucegiDeocamdata din partea specialistilor nu vine nicio explicatie, asa cum nu exista o explicatie clara nici in ceea ce priveste faptul ca pe varfurile Bucegilor au fost inregistrate niveluri mari ale radiatiilor.

Deasemenea in ciudateniile energetice ale Bucegilor se inscrie si existenta unor izvoare cu apa foarte pura. Undeva in preajma Lacului Scropoasa, se afla zona numita Sapte Izvoare unde in urma cercetarilor facute pe probe de apa recoltate de aici, s-a dovedit ca apa e atat de curata incatincarcatura de bacterii este zero. Lucru unic pe glob. Locului i se mai spune si „Zona nemuririi”, iar legendele vorbesc despre un sistem de tuneluri subterane, care circula pe sub munti si care dateaza din vremea dacilor.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.