Orasul Konakli Turcia

Cel mai important avantaj al acestui oraș, în comparație cu celelalte în apropiere de Alanya și Antalya este că autostrada D-400 trece destul de departe de plaja, acesta fiind motivul pentru care mare parte din Konakli este pe partea de plaja unde unde va puteti bucura de plajă, și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la trecerea unui drum aglomerat pentru a ajunge la plajă.
Konakli este oraș foarte atractiv, unde puteți găsi toate facilitățile pe care le cautati intr-o statiune de vacanta, pe lângă faptul că veți avea întotdeauna șansa de a vizita piețele cu legume și fructe care se stabilesc pe străzi trei zile pe săptămână.
În sezonul de iarnă Konakli este foarte popular, datorita temperaturii ridicate, care în medie este de 15 de grade din decembrie până în martie, dar au fost mentionate de către localnici în decembrie temperaturi ce au ajuns la 23 de grade în medie.
Natura umană neindruma întotdeauna spre plajă, în apropiere de munte cu priveliști superbe, pentru a fi aproape de toate facilitatile de care avem nevoie, dar să fie destul de departe de zgomotul și jungla de beton. Aceasta este, de obicei, o cerință greu de îndeplinit; puteți obține toate acestea ca un pachet în Konakli – Alanya. Konakli iese în evidență ca un loc care permite sa va oferim visul tau.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.