Parcul acvatic Aquapolis, Bulgaria

Aquapolis este primul aqua parc construit in Bulgaria, fiind si unul din cele mai mari din aceasta tara. Acesta este amplasat in vestul statiunii Nisipurile de Aur, in mijlocul unei paduri ce face legatura intre partea de vest a statiunii si drumul principal ce uneste majoritatea statiunilor de pe coasta bulgareasca a Marii Negre.
Aqua parcul prezinta o tematica deosebita, cu puternice influente mediteraneene, cladirele avand un aspect al constructiilor traditionale din aceasta zona. Parcul de distractie este alcatuit din 3 zone, zona pentru adulti, zona pentru copii si zona Extreme.Parcul acvatic Aquapolis, Bulgaria 3

Zona pentru adulti mai este numita si zona linistita, deoarece aici sunt doar cateva atractii, indeosebi o piscina de dimensiuni mai mari, si cateva restaurante si baruri, unde cei mai in varsta se pot bucura de peisaj si liniste, servind bautura preferata alaturi de cei dragi.

Zona pentru copii, este zona unde cei mici se pot bucura de o foarte mare varietate de micii atractii de apa, cum ar fi: o mica piscina cu un dragon, broaste testoase in miniatura, mici dinozauri cu dizpozitive de aruncare a apei, si multe altele. Ultima zona este zona extreme, unde adrenalina si distractia sunt ridicate la cote maxime.

Aceasta zona, este alcatuita dintr-o varietate de tobogane, cum ar fi: Wild River, Niagara, Black Hole, Slalom, Kamikaze, marea majoritate sunt exclusive persoanelor majore, avand si cateva tobogane pentru cei mici.
In ceea ce priveste politica parcului, acesta ofera un ceas magnetic la intrare, care poate si folosit in zona pentru pastrarea obiectelor personale fiind dovada platii biletului de intrare.Parcul acvatic Aquapolis, Bulgaria

Regulamentul de ordine interioara il puteti citi la intrarea in parc, puteti cere informatii de la biroul specializat sau puteti citi instructiuniile de folosire a fiecarui dispozitiv din din dreptul acestuia. Peste 150 de persoane sunt angajate, dintre care 32 de salvamari instruiti special, avand grija de utilizarea in siguranta a tuturor atractiilor.

Parcul acvatic are propriul centru medical, chiar si o ambulanta, pentru cazurile mai grave. Pentru o distractie garantata, alaturi de familie sau de prieteni, parcul de distractii este alegerea perfecta in fiecare zi de vara, intre 10.00 si 19.00.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.